برای راه اندازی یک سایت شما به چند چیز در ابتدای کار نیاز دارید:

۱- انتخاب نام مناسب برای سایت خود و ثبت نام سایت (دامنه) ۲- گرفتن فضای کافی برای قرار دادن اطلاعات خود در شبکه جهانی اینترنت‌ (هاست) ۳- گرافیک سایت و طراحی قالب مورد نظر برای صفحات سایت خود ۴- طراحی انیمیشن و فایلهای متحرک برای بنر و صفحات داخلی ۵- برنامه نویسی صفحات ۶- طراحی بانک اطلاعاتی (در صورت نیاز)

پس از انجام مراحل فوق، شما باید فایل های طراحی شده را بر روی فضای خریداری شده برای سایت خود بارگذاری نمایید.

انواع سایت ها: به طور کلی در مبحث طراحی سایت دو نوع سایت داریم: ۱- سایت های استاتیک یا ثابت ۲- سایت های داینامیک یا پویا

سایت های استاتیک: سایت هایی هستند که تنها حالت اطلاع رسانی دارند و ارتباط آنها با کاربران یک طرفه و از طرف سایت می باشد. خواص این سایت ها عبارتند از:

فضای کم گرافیک و ظاهر بسیار زیبایی هزینه تمدید قرارداد سالیانه بسیار پایین زیرا فضای کمی نیاز دارند هزینه طراحی آنها نیز نسبت به سایت های داینامیک کمتر است

سایت های فلش نیز از نوع وبسایت های ثابت هستند.

این سایت ها برای سازمان ها، شرکت ها و افرادی مفید است که اطلاعات آنها نیاز به، به روزرسانی نداشته باشد و اطلاعاتشان ماهانه یا سالانه تغییر کند. زیرا تغییرات آنها نیاز به شخصی دارد که با طراحی سایت و زبان های برنامه نویسی آشنایی داشته باشد.

سایت های داینامیک: سایت هایی هستند که دارای مدیریت محتوا (CMS (Content Management System اند. امکان مدیریت نوشته ها و گرافیک سایت را به کاربر می دهد. خواص این سایت ها به عبارتند از:

فضای نسبتا زیادی گرافیک و ظاهر با کیفیت به نسبت پایین تر از سایت های ثابت کارایی بالا امکان تغییر در اطلاعات و گرافیک توسط دارنده سایت مدیریت کابران و تعیین سطوح دسترسی در کل سایت به صورت جامع توسط سیستم برای توسعه اطلاعاتی در CMS نیاز به تغییرات بنیادی نیست در نتیجه هزینه ای ندارد تمامی صفحات جدید برپایه پیش فرض هایی که از قبل تعریف شده اند ایجاد میگردند تمامی لینک ها به طور خودکار به روز رسانی می شوند جستجو در محتوا سایت سریع و کارا است

این سایت ها برای افراد، سازمان ها و یا شرکت هایی هستند که نیاز به تغییر اطلاعات و به روز رسانی سایت به صورت روزانه، هفتگی و یا ماهیانه دارند. زیرا مدیریت محتوای سایت بسیار آسان است و نیاز به شخصی که آشنا با طراحی و برنامه نویسی سایت است ندارد و هر شخصی می تواند به راحتی از ان استفاده نماید.

در واقع سیستم مدیریت محتوا این امکان را به افراد می دهد تا بدون داشتن اطلاعات فنی و تخصصی در زمینه طراحی وب بتوانند به راحتی کنترل اطلاعات، محتوا، چیدمان و… سایت خود را شخصا انجام دهند.