در حالت کلی، برای برقراری ارتباط بین دو (یا چند) کامپیوتر از طریق بی سیم (wireless) نیاز به فرستنده/گیرنده های مخصوص می باشد که این دستگاه ها توان ارسال و دریافت اطلاعات بصورت همزمان را دارا می باشند.
فرستنده/گیرنده های wireless دارای تنوع بالایی بوده و هرکدام در شرایط خاص مورد استفاده قرار می گیرند اما در اصل همه این دستگاه ها از اصل تبدیل اطلاعات به امواج الکترو مغناطیسی و بالعکس جهت انتقال اطلاعات استفاده می نمایند.
امروزه رایج ترین روش اجرای شبکه های بی سیم در محیط هایی همچون شهر تهران که هم دارای مساحت بالا و بالطبع فواصل طولانی جهت انتقال اطلاعات بوده و هم دارای تراکم بالای استفاده از فضای فرکانسی می باشد استفاده از لینک های Point to point می باشد. لازم به ذکر است که این لینک ها در باند ۲٫۴ و ۵٫۸ گیگاهرتز قابل پیاده سازی می باشند که باند ۲٫۴ بدلیل تراکم بالا و محدوده کوچک فرکانسی دارای محدودیت های بسیاری بوده ولی باند ۵٫۸ بدلیل گستردگی فضای فرکانسی عملاً گزینه کاملاً مناسبی جهت اجرای چنین پروژه هایی می باشد.
جهت بر قراری ارتباط وایرلس بین کامپیوتر مشتری و یک ISP نیاز به دو عدد فرستنده/گیرنده می باشد که دستگاه اول(access point نامیده می شود) بر روی دکل ISP و به سمت محل مشتری و دستگاه دوم (CPE نامیده می شود) بر روی پشت بام محل مورد نیاز مشتری و به سمت دکل ISP نصب می گردد. در این مرحله در صورت عدم وجود مانع بین دو دستگاه و تنظیم مناسب توسط افراد متخصص ارتباط بین ISP و کامپیوتر مشتری با سرعت حداقل ۱mbps در بدترین شرایط تا ۳۰۰mbps در بهترین حالت برقرار خواهد گردید.