رنکینگ، موقعیت سایت شما در هر یک از موتورهای جستجو مانند گوگل، یاهو،MSN و… می باشد.موتورهای جستجو طرفدار وب سایت هایی با رنکینگ بالا هستند، شما باید به طور مداوم اقدام به بررسی رتبه بندی وب سایت (رنکینگ) خود بپردازید و راهی را برای بهبود آن بیابید.
ابزارهای رایگان زیادی وجود دارد که از طریق آنها می توانید این کار را انجام دهید. رتبه بندی صفحات وب (رنکینگ) بین ۱ تا ۱۰ می باشد، یعنی بالاترین آن داشتن رتبه ۱۰ می باشد (که تقریباً رسیدن به آن غیر ممکن است) حتی رتبهء ۱ هم در گوگل رتبهء بالایی در نظر گرفته شده است.
به منظور بدست آوردن رنکینگ یا رتبه بندی بالای وب در موتور جستجو نیاز به بکارگیری تکنیک ها و اصول سئو (بهینه سازی وب سایت) دارید. این امر می تواند نیازمند صرف مقدار قابل توجهی زمان و یا پول باشد که البته بستگی به این دارد که شما خودتان این کار را انجام دهید و یا شخصی که متخصص امور سئو است را برای شرکت تان استخدام نمایید. البته استفاده از نرم افزارهای سئو نیز گزینهء مناسبی می تواند باشد.
اگر تصمیم گرفتید که به شخصه می خواهید به جستجو و بررسی رتبه بندی وب سایت خود در موتور جستجو بپردازید و از سئو وب سایت خود مراقبت نمایید، نیاز به انجام فعالیت ها و عادات روزانه دارید که به موجب آن لینک های ورودی به وب سایت شما ساخته و برقرار شود و همچنین واژه های مناسبی را از طریق آنالیز کلمات کلیدی برای بدست آوردن مناسب ترین و مرتبط ترین آنها در وب سایت خود دارید.
لینک های ورودی تا حد زیادی بر روی رنکینگ صفحات وب سایت شما تاثیرگذار می باشد. اگر می توانید از وب سایت هایی با رنکینگ بالا دریافت نمایید، در واقع بزرگترین میانبر در معامله با رقبای خود را زده اید. با این حال بدست آوردن این لینک ها اغلب می تواند زمان بسیار کمی از شما بگیرد و نیاز به صبر و انتظار زیادی نیز ندارد. چندین روش برای استفاده از این متد وجود دارد.
می توانید برای مدیران وب سایت هایی با رنکینگ بالا تماس بگیرید و از آنها بخواهید که با شما لینک برقرار نمایند. همچنین می توانید وب سایت خود را به دایرکتوری های آنلاین ارسال نمایید. روش دیگر این است که می توانید بازاریابی مقاله انجام دهید، می توانید از استراتژی نشانه گذاری های اجتماعی یا social Bookmarking استفاده نمایید. این لیست روش ها همچنان ادامه دار است!
مهمترین مفهوم در تمامی این روش ها این است که اطلاعاتی که شما در وب سایت خود ارائه می کنید باید حتماً با ارزش و مفید باشد. هنگامی بدست آوردن لینک های معتبر از وب سایت هایی با رنکینگ بالا بسیار آسان تر خواهد بود که شما به بازدیدکنندگان و یا مدیران وب سایت ها اطلاعات ارزشمندی ارائه نمایید.
بهینه سازی کلمات کلیدی در وب سایت شما در واقع بخشی از استراتژی سئو سایت شما محسوب می شود، هر چند که کمتر از لینک های دریافتی اهمیت دارد. بهترین راه برای استفاده از کلمات کلیدی مناسب، استفاده از ابزارهای کلمات کلیدی رایگان است که توسط تمامی موتورهای جستجو ارائه می شود.
این ابزار کلمات کلیدی به شما دقیقاً می گوید که افراد در اینترنت با چه کلماتی در جستجو هستند. واژه های مرتبط با صنعت و زمینهء فعالیت خود را بررسی نمایید و از آن کلمات کلیدی در وب سایت خود استفاده نمایید. اگر تازه مشغول انجام این کار شدید، کلمات کلیدی بسیار دقیق و جزئی تر را نیز بررسی نمایید و به طور کلی فقط از کلمات کلیدی عمومی که در صد جستجوی آنها بالاست، استفاده نکنید.
تخمین زده شده که حدود ۶۰٪ از جستجوهای آنلاین شامل دو یا سه کلمه کلیدی می باشد. بنابراین سعی کنید از عباراتی که مناسب آنها می باشد نیز استفاده نمایید. اطمینان حاصل فرمایید که از عبارات کلیدی در مکان های محلی در وب سایت تان مانند عنوان، سرفصل ها و سرفصل های فرعی و … استفاده کرده اید.
این که آیا شما خودتان بهینه سازی وب سایت تان را شخصاً انجام می دهید و یا از مشاورین سئو و یا شرکت های طراحی وب سایت برای مدیریت و بررسی و رنکینگ وب سایت تان و یا نرم افزارهای سئو کمک می گیرد، مهم نیست. مسئلهء مهم این است که به مرور شاهد صعود رنکینگ وب سایت تان در رتبه بندی موتور جستجو شده و در نهایت منجر به افزایش ترافیک وب سایت برای شما خواهد شد.