مراحل تغییر نام دامنه بدون از دست دادن ترافیک سایت می پردازیم.
مرحله یک: ثبت دامنه جدید یا خرید دامنه قدیمی
اولین چیزی که برای تغییر دامین سایت باید انجام دهید، بدست آوردن دامنه جدید است، زمانیکه یک دامنه قدیمی را خریداری می نمایید، توجه داشته باشید دامین انتخابی توسط موتورهای جستجو بلاک نشده باشد، برای کسب اطلاعات در مورد دامین می توانید از روش های زیر استفاده کنید.

با استفاده از http://www.domaintools.com در مورد دامین اطلاعات کسب نمایید.
با اضافه کردن دامین در گوگل وب مستر تولز می توانید آمار دامین و تمام هشدارهای دریافتی را مشاهده نمایید.

مرحله دو: آپلود صفحه “coming soon”
اگر شما چند هفته قبل از انتقال سایت، یک صفحه html در دامین جدید آپلود نمایید، در واقع به موتورهای جستجو امکان crawl و ایندکس کردن سایت جدید را می دهید.

در نتیجه با قرار دادن متن در صفحات خود، به موتورهای جستجو کمک می کنید که محل وب سایت جدید را شناسایی نمایند و تشخیص دهند که دامین جدید یک سایت واقعی است نه یک دامین پارک شده.
مرحله سه: انتقال بخش های کوچک سایت (اختیاری)
در صورت امکان، به جای انتقال همه صفحات به دامین جدید، ابتدا از بخش های کوچکتر سایت شروع نمایید. به عنوان مثال ابتدا دامنه فرعی را منتقل و تست نمایید سپس چند هفته بعد، بعد از اینکه مطمئن شدید ترافیک سایت شما به طور جدی تغییر نکرد، می توانید سایر بخش های سایت را منتقل کنید.

استفاده از همین روش برای ادغام چند سایت و انتقال آنها به یک دامین جدید نیز امکان پذیر است.

شما می توانید ابتدا بخش هایی که کمترین ترافیک را دارند منتقل نمایید، سپس سایر بخش های سایت انتقال یابند.

اگرچه این مرحله اختیاری است، اما به شما توصیه می کنیم که حتما این مرحله را انجام دهید تا از ایجاد مشکلات جدی بر روی سئوی سایت جلوگیری شود.
مرحله چهار: آپلود صفحات سایت در دامین جدید
گام بعدی آپلود صفحات، تصاویر و فایلهای سایت است. فقط توجه داشته باشید، اگر تصمیم دارید که نام فایل و یا مسیر را تغییر دهید، حتماً یادداشت نمایید تا در مرحله بعد از آنها استفاده شود.