نکات قبل از انتقال وردپرس به هاست جدید:
چک کردن تنظیمات کلی هاست جدید: اگر خیلی وسواس دارین میتونین بعد از خرید سرویس جدید یه سابدومین برای تست روش بسازین و با اضافه کردنش تو بخش مدیریت DNS هاست فعلی قبل از انتقال، با نصب آخرین نسخهی وردپرس و پلاگین ServerBuddy از مشخصات کلی سرور جدید و رم اختصاص داده شده باخبر بشین.
اگر PHP Safe Mode غیرفعال نباشه یا مقدار PHP Memory Limit رو سرور جدید کمتر از ۱۲۸ تعیین شده احتمال بروز مشکل زیاده و بهتره قبل از انتقال با مدیر سرور برای ارتقا و رفع مشکل صحبت کنین.
دیدگاهها خاموش: انتقال، ریستور و ست شدن دیاناس سایت ممکنه تا چند ساعت طول بکشه پس بهتره قبل از ایجاد و آپلود فول بکآپ، امکان ارسال نظرات رو تو همهی پستها به کمک افزونهی Disable Comments غیرفعال کنین.
کش تعطیل: افزونههای کش حساسیت زیادی به تغییر تنظیمات دارن و ممکنه با میزبان جدید مشکل داشته باشن. بهتره برای آخرین مرحله قبل از انتقال، کل کش و فایلهای استاتیک ایجاد شده توسط پلاگین رو پاک و افزونه رو غیرغعال کنین.
حالا میتونین Full Backup رو از طریق کنترل پنل سایتتون به سرور بفرستین یا کل این مرحله رو به پشتیانی هاست جدید واگذار کنین. کاری که معمولا خیلی سریع و بدون پرداخت هزینه انجام میشه!
۲- بعد از انتقال
ارورهای عجیب و غریب و بالا نیامدن وردپرس: معمولا افزونهها این مورد رو پیش میارن و حتی بعضی از دوستان وارد بخش مدیریت هم نیمتونن بشن. راه حل هم چیزی نیست جز ترفند معروف تغییر نام پوشهی plugins. بعد از حل مشکل و وارد شدن به بخش مدیریت دوباره پوشهی افزونهها رو به اسم اولیه تغییر بدیت و با حوصله یکی یکی پلاگینها رو فعال کنین تا منشا مشکل مشخص بشه.
چک کردن پیوند یکتا: یکی از شایعترین مشکلات کاربران بعد از انتقال، ۴۰۴ شدن تمام نوشته و برگههاست که البته براحتی قابل حله. از منوی تنظیمات به بخش پیوندهای یکتا برین و روی ذخیرهی تنظیمات کلیک کنین! به همین راحتی!!!
آپلود نشدن رسانه: خطای پرونده فرستاده شده نمیتواند به فلان جا برود دلایل زیادی داره اما یکیشون که البته به ندرت پیش میاد متفاوت بودن اسم پوشهی home تو هاست جدیده. محتویات کادر پروندههای فرستاده شده در این شاخه نگهداری میشوند تو تنظیمات رسانه رو پاک و دوباره سعی کنین.
بررسی کلی سایت: برای اطمینان از کارکرد صحیح وردپرس خوبه که به عنوان بازدیدکننده گشتی تو سایت یا وبلاگتون بزنین و عملکرد افزونهها و بخشهای مختلف رو چک کنین. یه کامنت خاص هم برای خودتون بذارین