اگر خاطرتان باشد در مطالب قبلی دانستیم که زبان java script یک زبان برنامه نویسی شیء گراست و از این رو شیء ها و متدهای مختلفی دارد.همچنین در جلسات و مطالب قبلی در مورد شیء های این زبان و متدهای هرکدام نیز صحبت کردیم.یی از این شیء ها شیء windowدر این زبان بود.در این مطلب قصد داریم تا یکی از خاصیت های این شیء را برای شما تشریح و بررسی کنیم.
خاصیت length :
این خاصیت تعداد قاب ها یا frame های موجود در پنجره را نمایش می دهد . همانطور که در HTML آموختید ، قاب یا frame با تگ < iframe > ایجاد شده و هر قاب می تواند یک صفحه را در درون خود جای دهد . در حالت عادی تعداد frame های موجود در یک صفحه صفر است .
Syntax : window.length
نام پنجره مورد نظر= window *
نکته :
نکته جالبی که در هنگام کار با این خاصیت با آن روبرو شدم این بود که چنانچه دستور window.length را در یک script به کار ببریم ، این دستور فقط تعداد frame هایی که با تگ < iframe > قبل از آن script ایجاد شده اند را نشان می دهد و frame های بعد از خود را نمی شناسد . برای درک بهتر به دو مثال این صفحه دقت کنید . در مثال اول چون هیچ frame قبل از script آن ایجاد نشده است ، مقدار خروجی دستور window.length صفر است . اما در مثال دوم قبل از script آن یک frame ایجاد کرده ایم و می بینیم که خروجی script در این حالت ۱ است .
مثال ۱ : در مثال زیر با استفاده از یک script ساده ، تعداد frame های صفحه را در خروجی چاپ کرده ایم . همانطور که مبینید ، به دلیل اینکه قبل از script این مثال هیچ frame ی ایجاد نشده است ، مقدار خروجی صفر است .