مزایای cms
۱.سیستم مدیریت محتوا به صورت غیرمتمرکز
خیلی از شرکت‏ها و موسسات برای به روزرسانی محتوای وب سایت از خدمات یک مشاور خود بهره می‏ گیرند. عموماً تغییرات مورد نظر از طریق پست الکترونیک یا فکس فرستاده می شود و مهندس طراحی وب سایت مسئول ایجاد و تغییرات صفحات وب سایت را بر عهده دارد. استفاده از یک سیستم کنترل محتوای غیرمتمرکز نقش بسیار زیادی در حل این مشکل دارد.
۲.عدم نیاز به تسلط به html
از تمام افرادی که  به روز رسانی وب سایت را انجام می دهند،نمی توان انتظار آشنایی کامل با کُدهای html را داشت. با بهره ‏گیری از cms، ویرایشگران کوچکترین نیازی به دانستن مفاهیم html ندارند.

۳.دسترسی و نقش کاربران
با تعیین کردن میزان دسترسی کاربران و محدوده مجاز عملکرد هر یک از آنها، هر کاربر تنها مجاز به ارسال یا تغییر مطالب و اطلاعات  در محدوده دسترسی خود خواهد بود، همچنین می ‏توان امکان دیدن برخی از مطالب موجود در وب سایت را به بعضی از کاربران داد.

۴.طراحی هماهنگ
صفحه‏ بندی‏های همسان،برابر و رنگ‏بندی اختصاصی طراحی سایت، به نوعی معرف هر شرکت یا موسسه‏ بوده و بخشی از هویت آن به حساب می آید. Cms با حفظ دقیق ترکیب مورد نظر، از دگرگونی های ناخواسته یا اعمال سلایق شخصی در قسمت‏های مختلف که موجب ناهمگونی وب ‏سایت می‏ شود، پیشگیری می‏ کند.

۵.جداسازی اطلاعات متن، صفحه‏ بندی و منوها
این اطلاعات در کُدهای html به روشنی ازهم جدا نمی ‏شوند، ولی با استفاده از cms احتمال تغییر ناخواسته سایر بخش‏ها به هنگام تغییر یا فرستادن متن جدید از میان برداشته می‏ شود.

۶.به روز بودن مطالب و داده ها
اگر مخاطبان پس از چند بار مراجعه به یک سایت تغییری در مطالب عرضه شده در آن مشاهده نکند، به مرور فاصله بین دو مراجعه وی طولانی می شود. یکی از با اهمیت ترین ویژگی‏های وب سایت ‏های موفق و پرکاربر به روز بودن مطالب آنها و پویایی همیشگی می ‏باشد. راحتی و سرعت به روز رسانی وب سایت با بهره‏ گیری ازcms  از نقش فراوانی در بالابردن ارزش اطلاعاتی وب سایت و افزایش مخاطبین آن برخوردار می‏ باشد.

‏۷٫توانایی های پیشرفته وب
بوسیله ی cms قابلیت‏هایی مثل ایجاد نظرسنجی، جستجو در محتوای وب سایت و … به سهولت در دسترس خواهند بود.