با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دوستان عزیز.در ادامه آموزش های وردپرس همراه شما هستیم با یکی دیگر از آموزش هایی که همیشه میتواند مورد توجه شما و وب مستران دیگر وردپرس قرار بگیرد چون مهلت زمانی ندارد و برای هر زمان و هر وب سایت وردپرسی مفید است.دوستان در این اموزش وردپرس همانند اموزش های دیگر قصد داریم در مورد قسمت های مختلف وردپرس صحبت کنیم و البته افزونه های آن و در این قسمت در مورد آنالیزور های حرفه ای وردپرس صحبت میکنیم که ادامه قسمت اول آموزش بهترین آنالیزور های وردپرس است و قسمت اول را پیشتر برای شما آماده کردیم.پس حتما تا انتها با من همراه باشید تا بتوانیم این موضوع را نیز به انتها برسانیم.
بهترین آنالیزور های وردپرس
چهارمین افزونه حرفه ای انالیزور : WP-Stats-Dashboard
خب دوستان رسیدیم به مورد چهارم از این افزونه های حرفه ای وردپرس برای آنالیز وب سایت های وردپرسی . دوستان در صورتی که با این افزونه وردپرس آشنایی داشته باشید میدانید که این افزونه، یک افزونه آماری ساده نیست. وقتی میگوییم ساده نیست، منظور این است که آنچه ارائه میکند خیلی بیشتر از آمار وبسایت شماست و امکانات بسیار خوب و حرفه ای و فوق العاده ای دارد. توسط این افزونه در کنار آگاهی کامل از آمار بازدیدکنندگان وبسایتتان، میتوانید در هر لحظه اطلاعات دقیقی از وضعیت دنبال کنندگان وب سایت خود در شبکه های اجتماعی از قبیل توییتر، فیسبوک، لینکدین و … ، رده بندی الکسا، تکنوراتی، رنک وبسایت وردپرسی خود در سایت های مهم این زمینه، دنبال کنندگان خوراک وبسایت و بسیاری از موارد دیگر را در اختیار داشته باشید که خب امکانات بسیار خوب و وسیع و حرفه ای است.
اما دوستان توجه کنید که این افزونه وردپرس یک مزیت بسیار خوب و مهم دیگری هم دارد و آن یک مزیت مهم دیگر این افزونه بهره گیری از ابزارک های داشبورد مدیریت و ابزارک های متنوع جهت نمایش اطلاعات آماری در وبسایت وردپرسی شماست . از طریق ابزارک های این افزونه، حتی میتوانید نویسندگان برتر وبسایت وردپرسی خود را نیز برای بازدیدکنندگان به نمایش بگذارید و در جهت تشویق آن ها گام بردارید.پس در صورتی که این افزونه وردپرس را بهتر از بقیه تشخیص دادید آن را دریافت کرده و در وردپرس خود نصب نمائید
پنجمین افزونه حرفه ای آنالیزور : StatPress
خب مورد پنجم هم افزونه حرفه ای وردپرس استیت پرس است.اگر با این افزونه حرفه ای در وردپرس آشنا باشید میدانید که یکی از حرفه ای ترین های وردپرس در زمینه آنالیز وب سایت است.استت پرس بیشتر شبیه برادر بزرگتر StatSurfer مرحوم است که در مورد آن ممکن است اطلاعات داشته باشید. گرچه از لحاظ ارائه اطلاعات آماری در پنل مدیریت متوسط است اما امکانات خوبی دارد که باعث میشود آن را از لیست مان خط نزنیم و به آن نیز توجه داشته باشیم. این افزونه حرفه ای وردپرس میتواند رکورد های قدیمی را به خوبی از دیتابیس شما پاک کند و آن را خلوت و تر و تمیز نگه دارد. میتواند در صورت نیاز بعضی از IP ها را از دسترسی به سایت شما محروم کند. و از همه مهمتر، تعداد زیادی کد میانبر یا ShortCode دارد که از آنها میتوانید در هر بخشی از سایت خود که مایل هستید استفاده نموده و اطلاعات آماری وبسایت وردپرسی خود را به صورت کاملا سفارشی شده در اختیار بازدیدکنندگان از وب سایت وردپرسی خود قرار دهید.
ششمین افزونه حرفه ای آنالیزور : WassUp Real Time Analytics
و حالا نوبت WassUp است این پلاگین حرفه ای در جایگاه ششم افزونه های حرفه ای انالیزور وردپرس قرار میگیرند این افزونه حرفه ای طرفدارهای خاص خودش را دارد و اگرچه هنوز در صفحه اش هشدار زرد رنگ وردپرس که مبنی بر عدم آپدیت افزونه وردپرس است به چشم نمیخورد ولی با این قضیه خیلی هم فاصله ندارد و ممکن است چندی دیگر این هشدار برای ان نمایان شود.
WassUp در داشبورد مدیریت وب سایت وردپرسی، در هر لحظه جزئیات بازدیدکنندگان را به خوبی برای شما به نمایش در می آورد. میتوانید ببنید همین الان چه کسانی در سایت شما هستند و همچنین میتوانید این پلاگین را برای تطابق با نیازهای خود تنظیم نمایید و تمامی تنظیمات به صورت کاملا ساده و راحت وجود دارد. این پلاگین تنظیماتی خوبی هم برای جلوگیری از رشد بیجای دیتابیس در اختیار شما قرار میدهد. البته خودم در هنگام استفاده متوجه شدم که به نظر میرسد مشکلی در بخش سلکتور تب های ناحیه تنظیمات وجود دارد ولی شاید شما مشکل خاصی در این زمینه نداشته باشید و بتوانید به خوبی از آن استفاده کنید و البته در صورتی هم که در هنگام استفاده از آن با مشکل مواجه شدید میتوانید این مشکل را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا سریعا پاسخ مشکل خود را دریافت نمائید
دوستان گلم این پلاگین حرفه ای وردپرس به شما یک ابزارک حرفه ای ارائه میدهد که با استفاده از آن میتوانید اطلاعات افراد آنلاین، تعداد کاربران آنلاین وب سایت وردپرسی خود، آخرین ورودی های جستجو، آخرین ارجاع دهنده ها و سیستم عامل بازدیدکنندگان را در وبسایت خود به نمایش بگذارید. در عین حال اگر قالب وردپرس وب سایت وردپرسی شما از ابزارک ها پشتیبانی نمیکند میتوانید با قرار دادن کد wassup_sidebar() در ناحیه سایدبار قالب خود، این اطلاعات را به نمایش بگذارید که خب این کار هم بسیار ساده و راحت است.
هفتمین افزونه حرفه ای آنالیزور : Google Analytics Dashboard for WP
رسیدیم به مورد هفتم از این سری از افزونه های حرفه ای انالیزرو وردپرس.این افزونه وردپرس حرفه ای هم یک عضو دیگر از خانواده افزونه های گوگل آنالیتیکزی است . با توضیحاتی که قبلا درباره این دسته از افزونه ها دادیم و در مورد دوم نیز یکی از این افزونه ها را بررسی کردیم، عملا به توضیح خاصی درباره این یکی نیاز نیست و شما میتوانید از روی مورد دوم اطلاعاتی در مورد این افزونه هم دریافت کنید. این افزونه حرفه ای وردپرس اینترفیس زیبایی را برای شما در نظر گرفته و یکی از امتیازاتش این است که میتواند اطلاعات بخش Real Time گوگل انالیتیکز را نیز برای شما به نمایش بگذارد.
هشتمین افزونه حرفه ای آنالیزور : WP-Statistics
WP Statistics افزونه ای کاملا دوست داشتنی، کاملا مرتب، کاملا جمع و جور و کاملا ایرانی است که با نظریات و تفکرات ما بسیار خوب و همسو است در کنار به کار گیری بسیار آسان، اطلاعات آماری را به شکل زیبایی در اختیار شما می گذارد و اگر شما هم مثل من از کار کرد نامرتب بسیاری از پلاگین ها حسابی عصبانی میشوید، این یکی باب میلتان خواهد بود و شما مطمئنا با این افزونه حرفه ای بسیار راحت خواهید بود.این هم از هشتمین مورد.
خب دوستان عزیز یکی دیگر از مزایای قابل توجه این پلاگین حرفه ای وردپرس، ابزارک کاملی است که به شما اجازه میدهد بدون هیچ گونه کد نویسی یا استفاده از کد های میانبر و تنها با چند کلیک کوچک، تنظیمات دلخواه خود را اعمال کرده و داده ها را برای بازدیدکنندگان وب سایت وردپرسی خود به نمایش بگذارید.البته ذکر این نکته نیز بسیار خوب و مورد نظر است که بعد از اسلیم استت،این افزونه حرفه ای افزونه بسیار خوب و جالبی است.
نهمین افزونه حرفه ای آنالیزور : W3Counter Free Real-Time Web Stats
نهمین مورد هم انتخاب شد.W3Counter در واقع خودش یک سایت ارائه خدمات بررسی آماری سایت است که بسیار حرفه ای است.خوشبختانه بخش بزرگی از خدمات این سایت کاملا رایگان است و شما میتوانید در صورتی که مایل باشید اکانت خود را به اکانت غیر رایگان تبدیل کنید و از قابلیت های حرفه ای آن نیز به خوبی بهره مند شوید. W3Counter کار را برای وردپرسی ها آسان کرده و وردپرسی ها میتوانند پس از ثبت نام در این سایت، به سادگی افزونه ی مخصوص W3Counter را روی وردپرس خود نصب کنند و آمار وبسایت وردپرسی خود را کاملا از طریق پنل مدیریت وبسایت خود زیر نظر بگیرند و در مورد آن اطلاعات کسب کنند.دوستان توجه کنید که مزیت استفاده از W3Counter این است که در عین حال که داده های آماری به شما ارائه میشود، شما برای ذخیره و پردازش این داده ها هیچ ریسورسی مصرف نخواهید کرد و همه چیز بر روی خوب سایت W3Counter بارگذاری خواهد شد.پس حتما این افزونه را نیز تست کنید و از خوبی ان اطلاعات کسب نمائید
دهمین افزونه حرفه ای آنالیزور : CyStats
خب رسیدیم به اخرین مورد از این افزونه های حرفه ای آنالیزور. Cystats از سال ۲۰۰۸ تا امروز دیگر آپدیت نشده ولی جالب است که هنوز بسیاری از وبسایت های تفریحی ایرانی از همین افزونه برای نمایش آمار وبسایت وردپرسی خود استفاده میکنند البته آپدیت نشدن آن شاید برای ما نیز اصلا مهم نباشد.اما شما باید توجه کنید که شاید این مسئله دو دلیل داشته باشد و همین دو دلیل سبب میشود که کاربران وردپرس از ان استفاده کنند، اول به کار گیری ساده ی این پلاگین و دوم اینکه بعد از این همه اپدیتی که برای وردپرس ارائه شده، این یکی هنوز بدون مشکل روی وردپرس کار میکند اگر به دنبال افزونه های خوب آمارگیر میگردید و هنوز چیزی نصب نکرده اید، به هیچ وجه توصیه نمیکنم سراغ این افزونه بروید ولی برای آنهای که Cystats رفیق همیشگی شان شده و دست از سرش هم بر نمیدارند، در اینجا چند کد برای استفاده ی بهتر از Cystats معرفی میکنم که شاید تجربه استفاده ازاین پلاگین را بهبود ببخشد.البته باز هم تاکید میکنم که این افزونه حرفه ای وردپرس بسیار جذاب و عالی است و با این که زمان زیادی است که آپدیت نشده است ولی باز هم بسیار خوب کار میکند ولی هنوز هم نظر نظر شماست
این کد ها به صورت زیر است:
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۰
۲۱
۲۲
۲۳
|
بازدید کنندگان امروز : <?php echo cystats_countVisits( $mode , $showmode =TRUE); ?> بازدید امروز : <?php echo cystats_countHits( $mode , $showmode =TRUE); ?> بازدید دیروز : <?php cystats_countHits(yesterday, $showmode =true); ?> بازدید این هفته : <?php cystats_countHits(week, $showmode =true); ?> بازدید این ماه : <?php cystats_countHits(month, $showmode =true); ?> کل بازدید ها : <?php cystats_countHits(all, $showmode =true); ?> تعداد افراد آنلاین : <?php echo cystats_countUsersOnline( $showmode =TRUE); ?> تعداد کاربران : <?php echo cystats_countUsers( $showmode =TRUE); ?> خوانندگان فید سایت در امروز : <?php echo cystats_countFeedreadersToday( $showmode =TRUE); ?> ورودی موتور های جستجو : <?php echo cystats_getSearchengineRefererCount( $showmode =TRUE); ?> زمان لود صفحه : <?php timer_stop(1); ?> ثانیه تعداد کل مطالب : <?php cystats_countPosts(); ?> تبادل لینک با : <?php cystats_countLinks(); ?> سایت مطالب ارسالی : <?php echo cystats_countPosts( $showmode =TRUE); ?> مطلب دیدگاه های تایید شده : <?php echo cystats_countComments( $showmode =TRUE); ?> دیدگاه میانگین ارسال روزانه : <?php cystats_countAvgPostsPerDay( $showmode =true); ?> میانگین نظرات روزانه : <?php cystats_countAvgCommentsPerDay( $showmode =true); ?> زمان گذشته از افتتاح سایت : <?php echo cystats_firstPostDays( $showmode =TRUE); ?> روز پیش تاریخ افتتاح سایت : <?php echo cystats_firstPost( $showmode =TRUE); ?> |
خب دوستان این هم از کد ها برای بهتر شدن عملکرد این افزونه حرفه ای در وب سایت وردپرسی شما.اما من انتظار دارم که اینجا شما یک سوال بپرسید و کمی در مورد این اموزش کاوش کنید.دوستان این سوال که من از شما انتظار دارم این است که شما بپرسید اگر بخواهیم این کد ها را در قالب وردپرس خود بگذاریم که مشکلی نیست و به راحتی میتوانیم، اما اگرخواستیم آنها را در ابزارکهای وب سایت وردپرسی خود قرار دهیم چطور باید این کار انجام شود؟
خب سوال بسیار خوب و مد نظری است و میتواند پاسخ خوبی هم برای شما داشته باشد خب دوستان اولین موردی را که باید بدانید این است که ابزارک ها که PHP را اصلا نمیپذیرند و این را شما هم میدانید.پس برای این منظور میتوانید آموزش نحوه استفاده از کد های php در ابزارک های وردپرس را مطالعه نمائید تا بتوانید از این کد ها راحتتر استفاده کنید
خب دوستان این اموزش وردپرس حرفه ای نیز به پایان رسید.در این آموزش بررسی کردیم که چگونه میتوان در وب سایت وردپرسی خود از انالیزور وردپرس استفاده کرد؟ برای استفاده از این مورد در وب سایت های وردپرسی چه گزینه هایی داریم و چه مواردی در این قسمت وجود دارد.پس ۱۰ افزونه حرفه ای را مورد بررسی قرار دادیم البته در دو قسمت.حال شما میتوانید این اموزش را در قسمت اول در لینک زیر دریافت کرده و به صورت کامل مطالعه نمائید:
بهترین آنالیزور های وردپرس (۱)
خب خیلی ممنونم از این که تا اینجای کار با من همراه بودید و این اموزش طولانی وردپرس را با هم بررسی کردیم.امیدورام در انتهای این آموزش خسته نشده باشید و بتوانید به خوبی از آن استفاده کرده و افزونه هایی را که توضیح داده شد دریافت کنید و در وب سایت وردپرسی خود نصب کنید.خب حتما قسمت اول را نیز مطالعه نمائید.
خب در نهایت نیز نظر شما چیست؟ آیا در حالت کلی با این افزونه هایی که معرفی شد کار کرده اید و اطلاعات دارید ؟ نظر شما در مورد این افزونه های معرفی شده چیست؟ آیا این افزونه ها میتواند برای آنالیز وب سایت های وردپرسی مفید باشد یا شما در این باره نظر دیگری دارید؟ خب دوستان حتما نظرات خود را در بخش دیدگاه های وب سایت با ما در میان بگدارید و آن ها را بیان کنید تا هم ما و هم دیگر کاربران رجیران بتوانند از آن ها استفاده کنند.
موفق و پیروز و سربلند باشید دوستان