در این پست ما به بررسی درگاه های پرداخت برای فروشگاه ووکامرس وردپرس میپردازیم.ولی ابتدا باید توضیحاتی در این خصوص گفته شود.

ابتدا باید ببینیم درگاه بانکی چیست؟
درگاه های بانکی برای انتقال پول و انجام خرید به صورت الکترونیکی و آنی استفاده میشوند برای مثال مشتری پس از ثبت خرید و برای پرداخت وجه محصول خریداری شده باید به یک درگاه بانکی متصل شده و هزینه محصول خود را پرداخت کند

حال بررسی انواع درگاه های پرداخت را بررسی میکنیم:
درگاه های پرداخت بر دو نوع هستند:

۱- درگاه های مستقیم : درگاه بانک ملت ، سامان و… که کاربر پس انجام خرید و برای پرداخت هزینه از سایت مبدا یا همان فروشگاه به این درگاه ها ارجاع داده میشود و و مشتریان با وارد کردن اطلاعات کارت خود هزینه را در شبکه شتاب پرداخت میکنند.
البته لازم به ذکر است که این نوع درگاه ها فقط به اشخاص حقوقی و وب سایت هایی با نماد الکترونیک واگذار میشوند.

۲- درگاه های غیر مستقیم : پارس پال، زرین پال، پی لاین و … درگاه های غیر مستقیم هستند و نحوه کار آن ها به این ترتیب است که کاربر پس از انجام خرید از فروشگاه به صفحه این درگاه ها ارجاع داده میشود و میتواند در این صفحه بانک مورد نظر خود را انتخاب نموده و پول رو با درگاه دلخواه پرداخت نمایید اما این پول مستقیم به حساب این شرکت ها واریز خواهد شد و پس از کم شدن درصدی از پول (کمتر از پنج درصد) میتوانید در زمان های مشخص تسویه حساب کنید.

برای اتصال به درگاه های بانکی ما نیاز به افزونه های وردپرس مرتبط داریم که میتوانید در لینک های زیر آن ها را دریافت نمائید:

افزونه درگاه پرداخت مستقیم بانک ملت

افزونه درگاه پرداخت واسطه پی لاین
افزونه درگاه پرداخت واسطه پارس پال

در بخش دوم از این آموزش نحوه تنظیم درگاه های پرداخت بانک ها را آموزش میدهیم