سلام و عرض ادب و احترام و وقت بخیر خدمت شما همراهان رجیران و وردپرس و من
با یک اموزش دیگر از وردپرس با شما همراه هستم.در این آموزش در مورد زمان ای مختلف در زمان بندی رویداد ها در وردپرس صحبت میکنیم.در مورد سیستم زمان بندی رویداد ها در آموزش های قبلی وردپرس صحبت کردیم و در این آموزش میپدازیم به این مورد که چگونه میتوان در سیستم مدیریت محتوای وردپرس تکرار رویداد ها را تضمین کرد؟
دوستان عزیز همانطور که پیشتر و در آموزش های قبلی وردپرس به آن اشاره شد، سیستم مدیریت محتوای وردپرس در حالت پیشفرض از سه نوع برای تکرار رویدادها استفاده میکند که این سه نوع به صورت زیر هستند:
- daily:روزانه (هر ۲۴ ساعت)
- twicedaily : دو بار در روز (هر ۱۲ ساعت)
- hourly : هر ساعت (هر ۶۰ دقیقه)
دوستان حالا که این زمان بندی ها را متوجه شده ایم شاید شما نیاز به هر ۵ دقیقه یا هر یک ماه داشته باشید که این زمان ها بر حسب نیاز شما میتواند متغیر باشد. کافیست که فاصله زمانی بین هر تکرار را به فرمت ثانیه به وردپرس تحویل دهید. برای مثال هر پنج دقیقه به ثانیه برابر با ۵ * ۶۰ میشود یا هر ماه برابر ۶۰ * ۶۰ * ۲۴ * ۳۰ میشود.که شما میتوانید این موارد را وارد کرده و سپس سیستم مدیریت محتوای وردپرس خود به صورت کامل کار ها را انجام میدهد.
خب دوستان عزیز برای معرفی این زمان ها به وردپرس از فیلتر cron_schedules به صورت زیر استفاده میکنیم:
add_filter( ‘cron_schedules’, ‘wp_parsi_custom_schedule’ );
function wp_parsi_custom_schedule( $schedules ) {
$schedules[ ‘five_minutes’ ] = array(
‘interval’ => 5 * 60,
‘display’ => ‘Once five minutes’
);
return $schedules;
}
خب دوستان همانطور که میبنید برای تعریف این زمان ها به سیستم وردپرس، ابتدا یک عضو جدید به آرایه با کلید five_minutes اضافه میکنیم، سپس برای کلید interval آن، ۵ دقیقه را به ثانیه تعریف کردیم و برای display هم مقدار دلخواهی در نظر میگیریم.حالا شما دوستان عزیز در تابع wp_schedule_event میتوانید از five_minutes به جای daily یا hourly و … استفاده کنید تا رویداد شما هر پنج دقیقه اجرا شود
خب دوستان این زمان بندی هم برای رویداد ها بسیار ساده بود و به پایان آمد.
خب در انتهای این آموزش کمی در مورد نکات موجود در این اموزش صحبت کنم.همانطور که پیشتر نیز گفتیم سیستم داخلی Cron در وردپرس میتواند برای وب سایت وردپرسی شما بسیار مفید باشد و همچنین جان تازه ای به وب سایت وردپرسی شما ببخشد،و شما دوستان باید توجه کنید که در عین حال که میتواند بسیار مفید باشد همانطور هم میتواند سم کشندهای برای سرعت و عملکرد وب سایت وردپرسی شما باشد. از این رو، نکات زیر را برای رعایت در تعریف رویدادها است و پیشنهاد میکنم که آن ها را حتما جدی بگیرید:
- تا حد امکان کوئریها را از دیتابیس محدود کنید چرا که عدم این محدودیت وب سایت شما را دچار مشکل میکند
- دوستان سعی کنید تا فواصل زمانی بین اجرای رویدادها در این سیستم را بیشتر کنید، برایمثال استفاده هر ۵ دقیقه یکبار ممکن است فشار زیادی به سرور بیاورد یا حتی باعث داونشدن آن شود که این یعنی مرگ کسب و کار شما با وب سایت
- در هنگام دیاکتیوکردن افزونه وردپرس و یا پوسته وردپرس، استفاده از wp_clear_schedule_hook را فراموش نکنید.
- سعی کنید بیش از ۲ فانکشن به کد های وردپرس رویداد اضافه نکنید چرا که ممکن است مشکل زا باشد
خب دوستان این اموزش وردپرس هم به پایان آمد
امیدوارم بتوانید از این آموزش وردپرس بهترین سود را برده و موفق باشید