ایجاد مجموعه در جوملا

برای ایجاد یک مجموعه باید وارد مدیریت جوملا شویم ( یعنی بعداز URL سایت کلمه administrator را وارد کنیم و user name و pass word معتبری وارد کنیم ما در این مقاله فرض می‌کنیم شما به حساب مدیر ارشد سایت وارد سایت می‌شوید) و برروی آیتم مدیریت مجموعه کلیک کنیم در شکل زیر مشخص است.

manag

سپس در قسمت مجموعه می‌توانیم اقدام به ایجاد ، حذف ، ویرایش ، انتشار ، عدم انتشار مجموعه‌ها کنیم که تک تک این موارد را در ادامه همین مقاله بررسی خواهیم کرد .

نکته : برای انجام تمام مواردی که مطرح شد (ایجاد ، حذف ، ویرایش ، انتشار یا عدم انتشار ) یک دکمه به صورت مجزا در بالای سیستم مدیریت محتوای جوملا قرار دارد .

این دکمه‌ها در سمت چپ در تصویر زیر کاملا مشخص اند .

nf

هدف ما از آمدن به قسمت مجموعه‌ها ایجاد یک مجموعه جدید بود برای این منظور برروی دکمه ایجاد کلیک می‌کنیم . در جوملا ۲٫۵ قادر خواهیم بینهایت مجموعه و زیر مجموعه تو در تو ایجاد کنیم . پس از کلیک برروی دکمه ایجاد
عنوان : در این قسمت باید نام مجموعه یا زیر مجموعه را وارد کنیم این نام می‌تواند هم فارسی و هم انگلیسی وارد شود.

مستعار : در این قسمت می‌توانید یک نام مرتبط با مجموعه به صورت انگلیسی وارد کنید اگر مستعار وارد نشود این قسمت با تاریخ و ساعت لحظه‌ای که برروی دکمه ذخیره کلیک می‌کنیم پر می‌شود .

نکته : استفاده از کاراکتر فاصله و کاراکترهای علامت‌های خاص ( * & ^ $ # ! @ {} + ) در این قسمت مجاز نمی‌باشد و اگر نا مستعار ۲بخشی بود باید از کاراکتر – بین بخش‌ها استفاده کرد مانند studio-design

والد : اگر می‌خواهید یک مجموعه ایجاد کنید والد باید برروی گزینه بدون مادر set شود ولی اگر تصمیم دارید زیر مجموعه ایجاد کنید می‌توانید والد را برروی مجموعه‌ای که تصمیم دارید در آن زیر مجموعه جدید بسازید set کنید.

حالت : می‌تواند یکی از ۴ گزینه زیرباشد

منتشر شده : آماده استفاده

منتشر نشده : غیر قابل استفاده

آرشیو شده : حالت بایگانی شده (برای مجموعه‌هایی که به ندرت مورد استفاده قرار می‌گیرند)

زباله : حذف این مجموعه یا زیر مجموعه

دسترسی : از این قسمت می‌توانید گروه‌های کاربری که به این مجموعه دسترسی خواهد داشت را مشخص کنید .

مجوزها : از این می‌توانید مشخص کنید که گروه‌های کاربری با چه کیفیتی این مجموعه را مشاهده کنند می‌توانید اجازه ویرایش ، حذف ، … را به این مجموعه از این قسمت مشخص کنید.

زبان : اگر برروی همه باشد تمام زبان‌ها می‌توانند از این مجموعه استفاده کنند در غیر صورت آن زبان خاص .

توضیحات : شما می‌توانید یک سری توضیحات شامل متن و عکس و … برای خودتان در این قسمت وارد کنید این توضیحات بیشتر برای خود شماست .