در این قسمت قصد داریم شما را  با bounce rate صحبت کنیم  و نحوه محاسبه آن را بررسی کنیم. bounce rat یک عامل ، یک فاکتور و . . . هر چیزی که فکرش را بکنید درباره یک سایت است.

فاکتور های آن در زیر آورده شده است :

The visitor hit the “Back” button on his browser.
* The visitor closed his browser.
* The visitor clicked on one of your ads.
* The visitor clicked on one of your external links.
* The visitor used the search box on his browser.
* The visitor typed a new URL on his browser

همانطور که متوجه شدید به خروج ویزیتور از وبسایت شما مربوط میشود . خروج برای همیشه ، دکمه بک و . . . . به همین دلیل ، bounce rate به یک فاکتور اساسی برای خیلی از وبمستر ها تبدیل شده است .
فرمول تقریبی بونس ریت :
Bounce rate = Visits that left after one page / Total number of
visits
یعنی بازدید کننده های که یک صفحه را میبینند و خارج میشوند ، تقسیم بر تعداد همه بازدید کننده ها. این عدد درصدی تقریبی توسط گوگل آنالیتیک و آلکسا نیز در اختیار ما قرار می گیردهر چه این عدد کوچکتر باشد ، نشان میدهد که وبسایت ما بیشتر مورد علاقه ویزیتور ها قرار گرفته است و آن ها یک بازدید دیگر از وبسایت ما داشته اند .یک Bounce rate خوب چند است ؟به طور قطعی نمیتوان گفت که مثلا بونس ۶۰% متوسط است و یا ۳۰% عالی است . زیرا نمیشود همه وبسایت ها را باهم مقایسه کرد. مثلا وبلاگ ها و پورتال ها ، به طور طبیعی امتیاز بهتر (یعنی درصد پایینتری ) دارند ، نسبت به سایت های تبلیغاتی و فروشگاه ها .اگر نظر من را بخواهید وبسایت های که بالای ۸۰ % بونس دارند ، رو به مرگ هستند . بین ۴۰ تا ۸۰% برای یک وبسایت معمولی طبیعی است و زیر ۴۰% خوب است و زیر ۳۰% ، فیس بوک و . . . هستند