وب مسترای عزیز ، سلام، حالتون چطوره؟ خوبین ؟ امیدوارم که سلامت باشین وشاد. برای نصب یک اسکریپ بر روی فضای هاست اولین گام این است که نیازمندی های آن اسکریپت را مطالعه نمائیم و آن را با قابلیت های موجود بر روی فضای هاست خود مطابقت دهیم. برای مثال بررسی ویرایش php واینکه چه ماژول هائی بر روی سرور میزبانی نصب شده اند می تواند ما را در نصب اسکریپت مورد نظر یاری نماید. بدین منظور می توانیم از یک تابع ساده در php استفاده نموده و مواردی از این دست را به راحتی بررسی و با خیال راحت اقدام به نصب و کانفیگ اسکریپت، بر اساس تنظیمات هاست نمائیم. البته لازم به توضیح است که در هاست ابری شما می توانید ابتدا از بخش هاست رایگان نیز استفاده فرمائید و بدین ترتیب جدای از بررسی نیازمندی و امکانات هاست ، بدون پرداخت هزینه ، وضعیت میزبانی اسکریپت خود را بر روی فضای ابری بررسی فرمائید. در ادامه به معرفی تابع phpinfo() می پردازیم.

استفاده از تابع phpinfo در هاست ابری :

1- ابتدا وارد دایرکت ادمین شده و File Manager را انتخاب می نمائیم.

2- سپس وارد پوشه public_html هاست اصلی می شویم.

3- فایلی با نام دلخواه ( برای مثال info.php ) ایجاد می نمائیم.

4- حال کد phpinfo را به شرح زیر داخل فایل info.php وارد نموده و سپس بر روی گزینه save as کلیک می نمائیم.

۴<?php

// Show all information, defaults to INFO_ALL

phpinfo();

?>

5- در این مرحله مرورگر خود را باز نموده و آدرس فایل info.php را در ادامه نام سایت وارد نمائید، حال می توانید مشخصات php سرور هاست خود را مطابق تصویر مشاهده نمائید.

www.Yourdomain.ir/info.php

تنظیمات دلخواه PHP.ini در پنل میزبانی ابری:

در پنل میزبانی ابری پارس پک شما می توانید در قسمت تنطیمات و نمودارها با انتخاب آیکون php.ini به برخی از متغیر های فایل پیکربندی php دسترسی داشته و موارد دلخواه را با توجه به گزینه های مورد نظر انتخاب نمائید. برای مثال display_errors خطاهای حال حاضر اسکریپت را نمایش می دهد و می توانید آن را فعال یا غیر فعال نمائید. برخی مواقع نیاز دارید تا warning هائی که خللی در اجرای اسکریپت شما ایجاد نمی نماید را ، غیر فعال نمائید و یا نیاز دارید تا خطائی که منجر به عدم لود سایت شما می گردد را، مشاهده نمائید که گزینه display_errors در این مواقع می تواند موثر واقع شود. دیگر گزینه ها به شرح ذیل می باشد:

Max_execution_time

مقدار لازم برای اجرا شدن یک درخواست php بر حسب ثانیه

Upload_max_filesize

تعیین بیشترین حجم آپلود فایل از طریق php بر روی هاست

post_max_size

تعیین بیشترین حجم ارسال داده ها توسط اسکریپت های مورد استفاده

Memory_limit

تعیین مقدار حافظه برای اجرای یک اسکریپت

Max_input_vars

مقدار ارسال متغییرها در یک درخواست وب ($_GET, $_POST, $_COOKIE)

نکته: در آخر به این نکته توجه داشته باشید که اولویت اجرای مقادیر توسط اسکریپت شما تعیین می گردد،‌ در صورتی که شما در اسکریپت خود Memory_limit را بر روی ۱۲۸ مگابایت تنظیم نمائید و در فایل php.ini ۲۵۶ مگابایت باشد. هنگام اجرا ۱۲۸ مگابایت به صورت پیش فرض تعیین می گردد.