حل مشکل نمایش صفحه سفید یا خطا بعد از آپدیت به جوملا

روزرسانی به نسخه های جدید جوملا یکی از نیاز های اصلی یک وب سایت جوملایی می باشد. بروزرسانی به نسخه جدید جوملا دارای فواید و ثمراتی خواهد بود که کاربران را ترغیب به بروزرسانی نسخه جوملای سایت خود می کند. امکاناتی مانند افزایش امنیت سایت و بهره مندی از امکانات جدید تعبیه شده در نسخه های جدید جوملا، مثالی از این فواید می باشند.

حال شما از طریق پنل مدیریت وب سایت خود، اقدام به آپدیت جوملا می کنید، پس از بروزرسانی به نسخه جوملا ۳٫۲، ناگهان با صفحه سفید یا صفحه خطایی مانند خطای زیر مواجه خواهید شد:

system

در صورتی که خطایی نمایش داده نشد، باید تنظیمات نمایش خطا در جوملا را فعال کنید. فایل configuration.php را باز کنید و متغییر error_reporting را در این فایل بیابید.

این متغییر به صورت پیشرفض به صورت زیر تنظیم شده است:

yt

متغییر مورد نظر را به صورت زیر تنظیم کنید:

mk

حال بعد از ورود به پنل مدیریت سایت، خطای اشاره شده موجود، نمایش داده خواهد شد.

برای رفع خطای موجود و امکان ورود به پنل مدیریت سایت، در هاست خود به مسیر زیر مراجعه کنید:

phl

فایل remember.php را به remember_back.php تغییر نام دهید. بعد از تغییر نام فایل،دیگر به پنل مدیریت سایت دسترسی خواهید داشت، کافیست نام کاربری و رمز عبور مدیر را وارد بفرمایید تا وارد مدیریت سایت شوید. پس از ورود به مدیریت سایت با خطای زیر مواجه خواهید شد:

ju

در ادامه برای رفع این خطا نیز ، در مدیریت سایت خود به مسیر زیر مراجعه بفرمایید:

مدیریت سایت -> افزونه ها -> مدیریت افزونه ها -> سمت راست پایگاه داده

در قسمت فوقانی این صفحه دکمه ای با نام “بروزرسانی” یا “Fix” وجود دارد، کافیست این دکمه را کلیک کنید تا جداول پایگاه داده شما بروزرسانی شده و مشکلات موجود برطرف شوند.

در صورتی که بعد از ورود به این صفحه دوباره با خطای زیر مواجه شدید:

vf

پایگاه داده شما دچار نقص و کمبود جدول content_types می باشد و برای رفع خطای موجود ناچار به ویرایش پایگاه داده هستید. برای ویرایش پایگاه داده، در پنل مدیریت هاست خود، گزینه ای در قسمت مدیریت دیتابیس با نام phpmyadmin وجود دارد، بعد از کلیک بر روی این گزینه به صفحه مدیریت پایگاه های داده سایت خود وارد می شوید. حال پایگاه داده ای که برای سایت شما استفاده شده است را باز کنید، در قسمت فوقانی این صفحه ، منوی SQL را کلیک کنید، در کادر باز شده کد زیر را وارد بفرمایید:

bg

حال دکمه Go را در انتهای این صفحه کلیک کنید تا دستور sql نوشته شده در پایگاه داده شما اجرا شود و جدول content_types به دیتابیس شما افزوده شود.

نکته : دقت بفرمایید که در کد بالا به جای #__ باید پیشوند جداول دیتابیس خود را وارد بفرمایید. برای نمونه پیشوند جداول مثال ما “v0bG4W_” می باشد.

بعد از اجرای دستور بالا و ایجاد جدول content_types به صفحه مدیریت سایت و مسیر اعلام شده در بالا مراجعه کنید و دکمه “بروزرسانی” را کلیک کنید تا جداول پایگاه داده شما بروزرسانی شوند.

حالا می توانید فایل remember_back.php را به نام قبلی خود(remember.php) باز گردانید.